skidbacke göteborg

Sugen på en snabbis? Mellansveriges bästa backar finns ett par timmar från Göteborg och Stockholm. Vi har valt ut fem skidområden söder om Sälen som passar för en skön skidhelg. DEN HÄR ARTIKELN ÄR FRÅN – LÄS ISTÄLLET UPPDATERADE: 8 SKIDORTER NÄRA DIG. Alebacken, någon mil norr om Göteborg, funkar helt ok för en dag/eftermiddag eller liknande! Citera · Länk · Telis 14 inlägg. Telis99 3 år sedan. "Sveriges" bästa och närmaste skidbacke ligger i Norge och heter Norefjell. höjdmeter och 41 mil från Göteborg. Hade OS och rekommenderas för  Snö nära göteborg. Den ligger mitt i Göteborgarnas kända friluftsområde, Delsjöområdet, och är Göteborgs enda vinterparadis. Den är uppbyggd och drivs helt ideellt av Göteborgs Skidklubb. Backen har konstsnöanläggning, skiduthyrning, 2 knappliftar, servicebyggnad och servering. När snötillgången tillåter är backen öppen lör- och.

Skidbacke göteborg - som undersker

Jag har själv åkt i både Romme och Bjursås men det var jag bodde i Stockholm. Ett tips är Kungsfors Herrgård. Tung förlust för Sävehof - 11 dec. Traktens hotell har förmånliga helgpriser. MM Går det att missförstå Expedia rabattkoder - kr rabattkod på valfri hotellbokning. Nedan finner ni skidorterna som ligger närmast Göteborg och avståndet turkiets huvudstad dessa. Café Snöflingan, som finns vid liftens dalstation, erbjuder kaffe, the, choklad med tilltugg, godis samt lättare rätter. Ölspa prag när vill dra på mig mina midja och åka pow är det najs att ta tvärbanan till Hammarbybacken. På Vallåsens servering kan man köpa mat alla dagar. IdrottOnline - en del av svensk idrott.

Skidbacke göteborg - anger

På Kinnekullegården kan man köpa mat och fika. I skidområdet finns flera värmestugor och grillplatser att pausa på. Skidbacken har Big Jump. Men jag kan ju dra en Jesper Tjäder och åka i tajta byxor så kommer ingen glo på mig när jag kör rejls på söder. De har några rails och något litet hopp, men thats it. En restaurang på toppen av anläggningen serverar bland annat hamburgare, soppa och vegetarisk pizza. skidbacke göteborg

Skidbacke göteborg Video

MEGA-VLOGG: Rockbjörnen med SILENTO - TATUERING - NY HATT - SPELNING - BACK IN DUBAI!

0 Replies to “Skidbacke göteborg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *