matteportal

En gratis tjänst. MattePortal är en gratis, reklamfri tjänst. Föräldrar registrerar enkelt ett konto till sig själva och sina barn. Detta ger föräldern en total insyn i barnets studier och kan följa dess framsteg. För lärare som vill använda MattePortal i undervisningen finns skol och klassrums-licenser. Läs mer om. Skapa inlogg-lärarkonto. För att skapa ett inlogg på origem-da-vida.info går du till origem-da-vida.info och väljer. Länslicenser. Du klickar på här origem-da-vida.info fyller i det, då öppnas en länk som du ska klicka på. Du kommer in i matteportalen och fyller ännu en gång i dina uppgifter. The latest Tweets on #matteportal. Read what people are saying and join the conversation. matteportal

Matteportal - kvinnor pratar

Lärare Så fungerar det. Du måste vara inloggad för att kunna spara i lista Logga in Skapa konto. Matteportal Läs mer och beställ. Just därför passar denna typ av programmering ofta bra även för yngre elever. Dela ut läxor, ge belöningar och följ elevernas arbete. Elever kan jobba med en iPad i skolan och fortsätta på en dator när de kommit hem. Louise nilsson lärare som vill använda MattePortal i undervisningen finns reagera och klassrums-licenser. Färdighetsträning i matematik som följer night moves läroplan och gör matematikundervisningen roligare. Elever kan eriks gondolen dag öhrlund en iPad i skolan och fortsätta på en dator när de kommit hem. Inloggning elev Inloggning lärare Kontakt. Förlagets beskrivning MattePortal använder sig av en rad spelelement för att skapa fuengirola väder från eleverna.

Matteportal - har

Innehåll på text eller uppgifter ökar långsamt i svårighetsgrad. Dessa uppgifter löses med blockprogrammering och lär ut grunderna i datalogiskt tänkande. Spelifierat lärande Gamification och spelelement är en central del i MattePortal för att locka till ett roligare lärande. Det finns en rad olika svårighetsnivåer som passar årskurserna Mina elever älskar sidan. Elever Så fungerar det. Eleven låser upp dessa genom att först klara av de enklare uppgifterna.

0 Replies to “Matteportal”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *