rally cross

Todt omvald till president: "Tacksam för det enorma stödet" /Viasat Sport · af Petersens: "Bra år för svensk motorsport" /SR · Full planering pågår för rallysprinten i SM-veckan /SBF · Westombanan får fjärde deltävlingen i Rally X Nordic /origem-da-vida.info · Prischeckar från PRO-IMP /Svensk Rallycross. Crosskart byts mot. Mer om Rallycross. Åldersgräns: Från det år du fyller 16 år. Licenskrav: Ja, och i den ingår en försäkring. SM-status: Ja. Största tävling: VM i Höljes första helgen i juli. Vill du veta mer? Är du intresserad av att ta licens? Kristoffersson har varit mästare i STCC och Carrera Cup, men nu är han världsmästare på riktigt – i rallycross. Tävlingen i Riga i helgen fick snabbt slut om man så säger när Petter Solberg, teamchef och förare för Johans VW-team, kraschade i sin semifinal och tvingades åka ambulans till sjukhus för.

Rally cross - Laglig

Lyckseles Anton Carlsson kvalade in som åtta efter diverse påkörningar. Bakom dem är blivande segraren Rasmus Karlsson på väg om Jonas Skoglund. Efter att ha lagt energi på att borra nya hål var han raceklar, men när också den drivaxeln gick rullade han sakta över mållinjen och dagen var förstörd. Regnet hade anlänt och med guldvittring laddade Niclas iväg så leran skvätte. Dagens andra för Robin. rally cross

Rally cross - ett

Exklusiv intervju med Marcus Ericsson. Faktum är att han i år har kört 17 tävlingar totalt, varav han vunnit tio, varit tvåa i fyra och tre i tre. Ingen serietillverkning i Trollhättan. Även han lyfte sig i finalerna och var tvåa bakom Rollving i första semin, och tvåa i mål bakom Anton i finalen. Han kom vidare, men passerad av Nordefjäll. Men jag är inte alls missnöjd för jag vet att farten finns där och pallplatsen närmar sig, säger Andreas. Gasdrivna bilar kraftigt hoppa fallskärm i Sverige. Rally cross Oskar började JSM-premiären med att växellådan rasade under träningen. Erno Antikainen tvåa och silvermedaljören Gustav Johansson trea över mållinjen. Som dock fick backa av och valde kagney linn gå direkt på jokern. Du kanske också vill läsa. Den första rallycrosstävlingen, för särskilt inbjudna rallyförare, ägde rum 4 februari på Lydden Circuit utanför Dover i Storbritannien och vanns av den blivande Monte Carlo-vinnare och sedermera formel spank wire -föraren Vic Elford. Skenes Erno Antikainen har fullt upp i backspegeln.

0 Replies to “Rally cross”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *